Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Fő menü
Profil
Multimédia
Információk
Nyitólap » 2010 » Április » 30 » A kirúgások okai
2:52 PM
A kirúgások okai
A nemrég kirúgott hét pankrátor elbocsájtásának legfőbb oka az, hogy az NXT-ből és a WWE al szervezetéből hamarosan új pankrátorok érkezhetnek a TV-műsorokba, így a szervezet úgy döntött, hogy megválik az itt látható néhány sztártól. Persze nem csak ennyi állt a kirúgások , mögött, nézzük, hogy mi volt a probléma az egyes pankrátorokkal!


Shel
ton Benjamin - Az ő szerződése hamarosan lejárt volna, és a WWE nem akarta megújítani. Shelton állítólag az utóbbi időben eléggé félválról vette a munkát. Ráadásul a szervezet szerint sohasem tudott olyan jó promokat csinálni, mint amilyen meccseket.





Mickie James - Kirúgását már sokan a WrestleMania előttre megjósolták. Ehhez még hozzájött az is, hogy a színfalak mögött Mickie sokat veszekedett Batistával - állítólag egyszer odáig fajultak a dolgok, hogy Undertakernek kellett lecsillapítania őket. Valószínűleg Mickie Jamesnek is elege lehetett a szervezetből, az európai turné alatt ugyanis gyakran elkésett a fellépésekről, és kirívóan viselkedett.






Mike Knox - Ő állítólag egyáltalán nem törődött a saját érdekeivel, néha állítólag Triple H-nek és Shawn Michaelsnek kellett szólnia pár szót az érdekében.







Jimmy Wang Yang - Valószínűleg harmadjára is megbukott a szervezet dopping-tesztjén, legalábbis erre lehet következtetni twitter-üzenetéből:
"Három csapás, és már kint is találod magad..."





Katie Lea Burchill - Kirúgása többek előtt rejtély maradt, hiszen a szervezet állítólag azt tervezte, hogy a drafton átkerül a SmackDownra, és ott lesz egy komolyabb viszálya valamelyik Diva-val.






Slam Master J
- Az ő elbocsájtása szintén meglepetésnek számított, hiszen állítólag a SmackDown fő sztoriírójával baráti viszonyt ápolt, aki gyakran meg is védte Slam Master J-t a kritikáktól.







Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 245 | Hozzáadta: dszviktor | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Statisztika
WWE HUN Wrestling
Szavazás
Használnád a fórumot, ha lenne?
Összes válasz: 106
Linkek:
XHW
WWE HUN Wrestling - Copyright 2024