Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Fő menü
Profil
Multimédia
Információk
Nyitólap » 2010 » Április » 30 » Jim Ross jövője
2:54 PM
Jim Ross jövője
A pankráció világának egyik legnagyobb híre mostanában az, hogy a kommentátor-legenda Jim Ross szerződése hamarosan lejár a WWE-vel.

Jim Ross több, mint 10 évig a WWE szolgálatában állt, és nélküle talán most nem lene ennyire közismert a szervezet. Hiszen hiába vannak jó meccsek, ha nincsen hozzá egy olyan kommentátor, aki megfelelő hangnemben tud beszélni az adott meccs tétjétől, komolyságától függően.

Jim Ross tehát kétség kívűl egy legendának számít, ám most kicsúszhat a WWE karmai közül, ugyanis pár hete már meg is volt az első tárgyalás a TNA-vel. Jim Ross ugyanis a hónap elején a TNA elnökével, Dixie Carterrel találkozott, és tárgyalt a 'hogyan tovább?'-ról.

Jim Ross egyébként a twitteren egyre gyakrabban hagy furcsa, sejtelmes üzeneteket:
"Áldott karrierem volt hihetetlen tapasztalatok tömkelegével. Ez a hét emlékezetes lesz olyan dolgok miatt, amik nem történtek meg."

Az "amik nem történtek meg" kifejezéssel Ross talán arra akar célozni, hogy a WWE egyszerűen mintha megfeledkezett volna róla, és ennyi év együttműködés után a szervezet munkatársai nem keresték meg őt szerződésének meghosszabítása miatt.


Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 240 | Hozzáadta: dszviktor | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]
Keresés
Statisztika
WWE HUN Wrestling
Szavazás
Használnád a fórumot, ha lenne?
Összes válasz: 106
Linkek:
XHW
WWE HUN Wrestling - Copyright 2024