Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Fő menü
Profil
Multimédia
Információk
Nyitólap » Anyag-archívum
Tegnap reggel tartotta éves gyűlését a WWE vezetősége. Az újságírók kérdéseire Vince McMahon válaszolt. Ezekből a válaszokból következik egy kis szemezgetés:

10-12 évre tippelte azt az időszakot, mire globálisan is teret nyer a WWE. Jelen pillanatban Franciaország, és Kína a két legideálisabb terület.
A ppv műsorokkal kapcsolatban azt mondta, hogy hatalmas piaca van a dolognak, még így is, hogy minden hónapban van, és nem csak negyedévente, mint 20 évvel ezelőtt.
A WrestleMania 26 év alatt egy egyéjszakás gálából egy egyhetes családi programmá nőtte ki magát. Olyan koncepciót akartak kialakítani, mint amilyen a SuperBowl-nál van.
Egy esetleges külön európai rosterrel és műsorral kapcsolatban azt mondta, hogy az emberek nem egy külön pankrációs közösséget szeretnének látni, hanem a nagy világsztárokat. Ráadásul egy külön európaiaknak szóló műsor megszervezése nagyon bonyolult és költséges lenne.
A filmiparral kapcsolatban elmondta, hogy a nagy filmstúdióknak kétszer kell eladniuk a filmeket. Egyszer amikor a moziba kerülnek, egyszer pedig amikor dvd-n jelennek meg. A WWE ezt nem engedheti meg, éppen ezért a mozi megjelenéssel egy időben már a dvd megjelenését is reklámozzák. Ahhoz, hogy a filmes szakmában meg tudjanak maradni, folyamatosan kell a filmeket gyártani. Éppen ezért fog a közeljövőben 9 WWE film is elkészülni.
Arról, hogy a SmackDown a MyNetwork TV-ről másik csatornára költözik azt mondta, hogy a SyFy csatornáját sokkal több háztartásban lehet fogni, ráadásul ugyanannak a cégnek a kezében van, mint az USA Network, amin a RAW is fut. Ezzel pedig lehetőség van arra, hogy a két csatorna a másik műsorát is reklámozza.
Arra a kérdésre, hogy mikor fog ismét bunyózni a ringben, azt mondta, hogy nem tervez ilyet, bár korábban sem volt tervbe véve, mégis a ringben találta magát.


Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 223 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-03 | Hozzászólások (0)

Jack Swagger egy amerikai újságnak adott interjújában a következő témákról beszélt:

Megnyerni a világbajnoki címet:
"Hihetetlen. Ez egy hihetetlenül nagy dicsőség. Ez az elmúlt egy hónap szürreális volt. Megpróbálom kiélvezni, amennyire csak lehet. Remélhetőleg ez arról tanúskodik, hogy a WWE megbízik bennem. Be akarom bizonyítani a WWE-nek és a rajongóknak, hogy én vagyok a bajnok, hihetetlen vagyok és még sokáig itt szeretnék lenni."

Rajongónak lenni:
"Nagy rajongója vagyok a birkózásnak és a pankrációnak is. Az egészet nagyon különleges hangulat veszi körül, és ez kiérződik a TV-ből is. Ez fogott meg engem. Öt vagy hatodik osztályos lehettem, amikor az eredeti Hétfő Esti Háborúk odaláncoltak a TV képernyője elé."

Az oklahomaiak a pankrációban:
"WWE-s leszerződtetésem után az egyik első dolgom az volt, hogy megtanuljam azon oklahomai emberek neveit, akik a pankrációban dolgoztak. Ilyen ember Cowboy Bill Watts, Jim Ross, Danny Hodge és a már elhunyt 'Dr. Death' Steve Williams is, aki jó barátom volt. Ezek az emberek voltak az eszközök arra, hogy az UWF (Universal Wrestling Federation) naggyá váljon. Cowboy Bill Wattsszal a WrestleMania XXV-ön találkoztam először. Micsoda beszélgetés volt az! Nagyon sajátos karaktere van."

Danny Hodge-hoz fűződő barátsága:
"Az unokájával nőttem föl. Egy korúak vagyunk és együtt birkóztunk a középiskolában. Azóta minden évben legalább egyszer találkozunk, és jókat beszélgetünk."

És végül álmai meccséről:
"Az egyik ellenfelem Undertaker lenne, aki szerintem a valaha élt legjobb pankrátor, és talán egy harmadik ember is részt venne a meccsen, mondjuk Rey Mysterio. Egy Jack Swagger vs. Rey Mysterio vs. The Undertaker meccs lehetne a Nehézsúlyú bajnoki címért. Ez óriási lenne."


Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 225 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-03 | Hozzászólások (0)

Hamarosan meg fog jelenni egy háromlemezes DVD-készlet 'Ricky Steamboat: The Life Story of the Dragon' (A Sárkány élettörténete) címmel. A DVD-n meccsek és Ricky Steamboatról szóló dokumentumfilmek kapnak majd helyet, a várható megjelenés dátuma pedig június 29.

__________________________


Az idén bemutatkozó Over The Limit ppv után egy szintén új gálával fog jelentkezni a WWE, mégpedig a Fatal 4 Wayjel. Íme a jelenlegi hivatalos borító, mely még az elkövetkező hetekben változhat:

__________________________


Kane-t egy interjúban arról kérdezték, hogy mi a véleménye a WWE PG-műsorairól.
"Azt hiszem, hogy ez jó. Ha sokat nézel TV-t, sok furcsa dolgot láthatsz. Senki sem szeretné, hogy a gyereke agresszív műsorokat nézzen, mint például a 'Maffiózók'.
Sok régi rajongó csalódott lehet, de így több családhoz juthatunk el."



Megtekintések száma: 248 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-03 | Hozzászólások (0)

Rey Mysterio pár hónapja egy interjúban már elmondta, hogy néhány év múlva visszavonulhat a pankrációtól.
A WWE természetesen nem engedheti meg magának, hogy elveszítse a mexikói rajongókat, így már most elkezdték keresni Mysterio utódját.
Mostanában egyre többet lehet hallani arról, hogy egy bizonyos Dos Caras nevű ifjú tehetséget is elkezdtek szerepeltetni a house show-kon, illetve az adások dark meccseiben.
Caras egyelőre heel-t alakít, de könnyen lehet, hogy ő lesz a jövő Rey Mysterioja.
__________________________

Vince McMahon úgy tűnik, végre észbe kapott, és elkezdte a a fiatalabb sztárok szerepeltetését a main eventekben. Ennek az egyik szenvedő alanya a veteránnak számító Finlay lehet, aki ezentúl állítólag főleg a kulisszák mögött fog dolgozni. Így több adás idő fog jutni a sztárrá váló pankrátoroknak.



Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 203 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-03 | Hozzászólások (0)


A mostanában megtörtént tömeges elbocsátásokkal a WWE vezetősége teret akar adni az „új nemzedéknek”. A közeljövőben ugyanis több NXT és Florida Championship Wrestling-es pankrátor fog a RAW és a SmackDown rosteréhez csatlakozni.
Vince McMahon nagy hangsúlyt akar fektetni a fiatal tehetségek felfuttatására, és emiatt például az 50 éves Finley többé már nem fog a ringben bunyózni. Az ír pankrátor ezentúl a háttérben fog tevékenykedni.






Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 228 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-01 | Hozzászólások (0)


Úgy tűnik, hogy tovább tart a tisztogatás a World Wrestling Entertainment-nél. Ezúttal a Hírességek Csarnokába is beválasztott Tony Atlas-tól kell búcsút vennünk.
Tony Atlast az utóbbi hónapokban már csak szórványosan láthattuk a képernyőn, amikor részese volt az ECW műsorában futó Abraham Washington Shownak.



Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 251 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-01 | Hozzászólások (0)

Megtekintések száma: 210 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-01 | Hozzászólások (0)

A TNA vezetősége mostanában előszeretettel alkalmaz egykori WWE-s sztárokat, és úgy tűnik, hogy ez most sem lesz másképp. A hét kirúgott WWE-s sztár közül ugyanis a címben szereplő két pankrátor - Mickie James és Shelton Benjamin - jó eséllyel hamarosan a TNA-nél folytathatja pályafutását.

Rajtuk kívül a TNA érdeklődést mutat Shelton Benjamin egykori csapttársa, a szintén nemrég kirúgott Charlie Haas irányába is.
Benjamin és Haas az egykori 'Team Angle' nevű formáció tagjai voltak. Ennek a csapatnak a vezetője a már évek óta a TNA-nek dolgozó Kurt Angle volt. Úgy tűnik, hogy a TNA szívesen megcsinálná újra ezt az alakulatot, vagy ha Kurt Angle-t nem is írnák bele ebbe a sztoriba, akkor is újra létrejöhetne a 'World Greatest Tag Team', melynak tagjai Charlie Haas és Shelton Benjamin voltak.

Ha egyébként ez a három ember leszerződne a velük, nem kellene nevet változtatniuk, ugyanis a WWE-ben a valódi nevüket használták.

Egy kicsit más, de szintén a TNA-hez kapcsolódó hír: ahogy várni lehetett, az iMPACT! ismétlését többen nézték, mint a hétfői, normál adást. Csütörtökön a nézettség 0.7 pontot kapott, ez kb. 894 000 nézőt jelent.

Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 237 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-05-01 | Hozzászólások (0)

http://www.tnawrestling.com/images/stories/roster/champs/champs1018.jpg
Megtekintések száma: 253 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)


Állítólag a korábbi WWE díva, "A Világ 9. Csodájának” is kikiáltott Chyna, a múlt héten rátámadt egy barátnőjére Los Angeles-ben.

A Los Angeles-i Rendőrség azért állította elő Chyna-t, mert a barátnője – állítása szerint – halálos veszélyben volt.
A TMZ.com értesülései szerint az incidens szombat éjjel történt meg egy motel szobában.
A sértett azt mesélte, hogy Chyna felhívta, és arra kérte, hogy találkozzanak a motelben. Amikor odaérkezett, Chyna minden ok nélkül rátámadt. Elkezdte cibálni a haját, ütlegelte, és azt kiabálta, hogy megöli.
A nő kitudott szabadulni, kirohant a szobából, és megkereste a rendőröket. Letartóztatásról egyenlőre még nem érkezett hír.


Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 212 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 4 ... 20 21 »
Keresés
Statisztika
WWE HUN Wrestling
Szavazás
Használnád a fórumot, ha lenne?
Összes válasz: 106
Linkek:
XHW
WWE HUN Wrestling - Copyright 2024