Nyitólap | Regisztráció | Belépés Üdvözöllek Vendég | RSS
Fő menü
Profil
Multimédia
Információk
Nyitólap » Anyag-archívum

Jim Ross legutóbbi blogjában említést tett a RAW vendéglátóiról. Személy szerint nagyon örülne, ha Sandra Bullock lenne egyszer az egyik programigazgató. A most hétfőn esedékes műsort egyébként Wayne Brady fogja levezényelni, aki hosszú évek óta nagy rajongója a WWE-nek.
Aztán szóba hozta Matt Striker és Jerry Lawler viszonyát is. Megemlítette, hogy a múlt hétfőn Michael Cole, Lawler és Striker 24 órán belül másodjára vezették hármasban az adást. Ross szerint ez a trió nagyon nem illik össze, és néha borzalmasan kommentálnak. Az viszont szerinte kétségtelen, hogy „kemények, szexisek és erősek”.

Megjegyzés: Állítólag Lawler és Striker nem szívlelik egymást a valós életben, és Michael Cole sincs jó véleménnyel Striker-ről. Mivel ez az összeférhetetlenség kezd publikussá válni, elképzelhető, hogy a kreatív csapat valamilyen történetet fog kitalálni az egész téma köré.


Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 243 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)

Megtekintések száma: 239 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)

A pankráció világának egyik legnagyobb híre mostanában az, hogy a kommentátor-legenda Jim Ross szerződése hamarosan lejár a WWE-vel.

Jim Ross több, mint 10 évig a WWE szolgálatában állt, és nélküle talán most nem lene ennyire közismert a szervezet. Hiszen hiába vannak jó meccsek, ha nincsen hozzá egy olyan kommentátor, aki megfelelő hangnemben tud beszélni az adott meccs tétjétől, komolyságától függően.

Jim Ross tehát kétség kívűl egy legendának számít, ám most kicsúszhat a WWE karmai közül, ugyanis pár hete már meg is volt az első tárgyalás a TNA-vel. Jim Ross ugyanis a hónap elején a TNA elnökével, Dixie Carterrel találkozott, és tárgyalt a 'hogyan tovább?'-ról.

Jim Ross egyébként a twitteren egyre gyakrabban hagy furcsa, sejtelmes üzeneteket:
"Áldott karrierem volt hihetetlen tapasztalatok tömkelegével. Ez a hét emlékezetes lesz olyan dolgok miatt, amik nem történtek meg."

Az "amik nem történtek meg" kifejezéssel Ross talán arra akar célozni, hogy a WWE egyszerűen mintha megfeledkezett volna róla, és ennyi év együttműködés után a szervezet munkatársai nem keresték meg őt szerződésének meghosszabítása miatt.


Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 238 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)

A nemrég kirúgott hét pankrátor elbocsájtásának legfőbb oka az, hogy az NXT-ből és a WWE al szervezetéből hamarosan új pankrátorok érkezhetnek a TV-műsorokba, így a szervezet úgy döntött, hogy megválik az itt látható néhány sztártól. Persze nem csak ennyi állt a kirúgások , mögött, nézzük, hogy mi volt a probléma az egyes pankrátorokkal!


Shel
ton Benjamin - Az ő szerződése hamarosan lejárt volna, és a WWE nem akarta megújítani. Shelton állítólag az utóbbi időben eléggé félválról vette a munkát. Ráadásul a szervezet szerint sohasem tudott olyan jó promokat csinálni, mint amilyen meccseket.





Mickie James - Kirúgását már sokan a WrestleMania előttre megjósolták. Ehhez még hozzájött az is, hogy a színfalak mögött Mickie sokat veszekedett Batistával - állítólag egyszer odáig fajultak a dolgok, hogy Undertakernek kellett lecsillapítania őket. Valószínűleg Mickie Jamesnek is elege lehetett a szervezetből, az európai turné alatt ugyanis gyakran elkésett a fellépésekről, és kirívóan viselkedett.






Mike Knox - Ő állítólag egyáltalán nem törődött a saját érdekeivel, néha állítólag Triple H-nek és Shawn Michaelsnek kellett szólnia pár szót az érdekében.







Jimmy Wang Yang - Valószínűleg harmadjára is megbukott a szervezet dopping-tesztjén, legalábbis erre lehet következtetni twitter-üzenetéből:
"Három csapás, és már kint is találod magad..."





Katie Lea Burchill - Kirúgása többek előtt rejtély maradt, hiszen a szervezet állítólag azt tervezte, hogy a drafton átkerül a SmackDownra, és ott lesz egy komolyabb viszálya valamelyik Diva-val.






Slam Master J
- Az ő elbocsájtása szintén meglepetésnek számított, hiszen állítólag a SmackDown fő sztoriírójával baráti viszonyt ápolt, aki gyakran meg is védte Slam Master J-t a kritikáktól.







Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 242 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-30 | Hozzászólások (0)

Megtekintések száma: 236 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-29 | Hozzászólások (0)


Megtekintések száma: 231 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-29 | Hozzászólások (0)

Forrás: www.wwetv.5mp.eu


A PWInsider munkatársa arról kérdezett néhány WWE bennfentest, hogy miért lett a Draft alkalmával a SmackDown rostere ennyire meggyengítve.
Oknak a MyNetwork TV lett megemlítve, mivel a csatorna nem igazán töri magát a műsor miatt. Ezért úgy határozott a vezetőség, hogy néhány húzónevet áttesznek a RAW-hoz, hogy még jobban megerősítsék a WWE vezető műsorát. Azt tervezik, hogy amikor a SmackDown ősszel csatornát vált (SyFy), ismét visszahelyeznek néhány top pankrátort, hogy ezzel is jól induljanak a nézettségi mutatók.
Megtekintések száma: 242 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-29 | Hozzászólások (0)

Triple H a 'Killing Karma' után újabb film főszereplője lehet. A filmet júniusban kezdik el forgatni New Orleansban. A film a WWE gondozásában fog elkészülni, a címe pedig 'The Chaperone' (A kísérő) lesz. A vígjátéknak meghirdetett film rövid története az, hogy egy egykori elítélt hogyan jut el odáig, hogy a saját lányának osztálykirándulását fogja ő vezetni. Ám az igazi kalandok csak ekkor kezdődnek, állítja a rövid ajánló.
________________________

A WWE weboldalán arról kérdezték Chris Jerichot, hogy milyen érzés újra a Raw tagjának lenni? A válasz csak ennyi volt:
"Az év nagy részét a Raw, a SmackDown és az NXT műsorokon töltöm, szóval mi lenne a különbség?"
________________________

Állítólag a WWE vezetőinek tetszett az a Raw adás, amin a SmackDown pankrátorai szerepeltek, így most azt tervezik, hogy Bragging Rights ppv-n esedékes Raw vs. SmackDown meccsre úgy fektetnek nagyobb hangsúlyt, hogy a SmackDown sztárjai a Raw-n, míg a Raw sztárjai a SmackDownon fognak szerepelni a gálát megelőző héten.


Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 236 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-29 | Hozzászólások (0)


Edge sok tetoválással rendelkezik, ezekből következik egy kis szemezgetés.

Van egy tetoválása, ami egy félig vörös-félig fekete napot ábrázol a bal bicepszénél (ebbe egy cápa is belefonódik, ami a „Street Sharks” jele). A jobb bicepszénél van egy nagy csillag körülvéve sok kiscsillaggal, van két fejkendős koponya körülvéve virágokkal és szívekkel.
A bal alkarján van egy pergamen, amin a „Rise Above” szöveg olvasható. A lábánál egy alma levél található.
Edge minden tetoválása karrierje egy-egy pontját is jelenti. A Nap például azután került fel, hogy felépült egy nyaksérülésből. Jelentése: „mindig előre nézz egy jobb nap reményében.”
A csillagok és a koponya a „Rated R Superstar” karakteréhez tartozik, valamint ezzel fejezi ki azt, hogy ő a pankráció Guns ’N Roses-a.

Forrás: www.wwetv.5mp.eu
Megtekintések száma: 298 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-28 | Hozzászólások (0)

1. Kelly Kelly áthelyezve a SmackDownra
(Michelle McCool és Layla legyőzte az Eve - Maryse párost)

2. Big Show áthelyezve a SmackDownra
(CM Punk legyőzte Evan Bourne-t)

3. John Morrison áthelyezve a Raw-ra
(A Raw nyerte meg a battle royalt)

4. R-Truth áthelyezve a Raw-ra
(A Raw nyerte meg a battle royalt)

5. Edge áthelyezve a Raw-ra
(A Raw nyerte meg a battle royalt)

6. Kofi Kingston áthelyezve a SmackDownra
(Chris Jericho legyőzte Christiant)

7. Christian áthelyezve a SmackDownra
(Jack Swagger legyőzte John Morrisont)

8. Chris Jericho áthelyezve a Raw-ra
(Hornswoggle legyőzte Dolph Zigglert)


És végül az kiegészítő draftban áthelyezettek listája:

9. Ezekiel Jackson áthelyezve a Raw-ra

10. Chris Masters áthelyezve a SackDownra

11. Natalya áthelyezve a Raw-ra

12. Cody Rhodes áthelyezve a SmackDownra

13. Chavo Guerrero áthelyezve a SmackDownra

14. Great Khali és Ranjin Singh áthelyezve a Raw-ra

15. Goldust áthelyezve a Raw-ra

16. Hornswoggle áthelyezve a SmackDownra

17. Rosa Mendes áthelyezve a Smackdownra

18. MVP áthelyezve a SmackDownra

19. Hart Dynasty áthelyezve a Raw-ra


Forrás: www.wwewrestling-news.blogspot.com
Megtekintések száma: 232 | Hozzáadta:: dszviktor | Dátum: 2010-04-28 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 4 5 ... 20 21 »
Keresés
Statisztika
WWE HUN Wrestling
Szavazás
Használnád a fórumot, ha lenne?
Összes válasz: 106
Linkek:
XHW
WWE HUN Wrestling - Copyright 2024